Baloe Mode Blog

Najaar 2015 - Vissen op Parels

Najaar 2015 - Vissen op Parels

Waarop baseer je de keuze voor een bepaalde kledingmerken of mode- artikelen?

Zomaar een vraag die vaak gesteld wordt in de winkel door u.

Daar heb je geen pasklaar antwoord op, want het kiezen lijkt op ‘gevoel’ te gaan. Gevoel dat in de tijd vóór het moment van inkoop gevoed wordt door informatie van trendwatchers, de branche-organisatie, onze leveranciers en het bezoeken van beurzen.

Onze merken zijn we trouw, maar niet zonder slag of stoot,ze moeten zich elk seizoen weer bewijzen of ze het waard zijn bij Baloe te mogen hangen. Er moet een WOW- factor zijn of iets waarin we geloven, want anders kopen we het niet: basta,duidelijk.

Soms kopen we duurdere merken omdat deze staan voor een hoog fashiongehalte en exclusiviteit. Maar ze staan vooral voor kwaliteit, duurzame, eerlijke productie en eerlijke materialen. Kleding op een inhumane manier geproduceerd, bestaat er genoeg en daar doet Baloe niet aan mee!

Keuzes en voorkeuren worden ook ingegeven door u, onze klant.

Wat u koopt qua pasvorm, uitstraling en kleurenbeeld heeft invloed op onze keuzes voor een volgend seizoen.  We staan altijd open voor tips. We vinden het heerlijk wanneer u uw smaak met ons deelt.

Pretty in Pants!

Ze zwieren met lange, wijde pijpen. Andere modellen zijn stoer, of hebben een fantasy all-over print. Smalle pijpen blijven het goed doen onder de tunieken. En dan zijn er die broeken met een onnavolgbaar draagcomfort. Neem nu de jog ’n pant: een jeans waarvan de denim is gemixed met joggingstof waardoor je het gevoel hebt een joggingbroek te dragen maar het uiterlijk overduidelijk een jeans is.

« Naar overzicht