Baloe Mode Blog

Hoe ouder, hoe modischer…

Hoe ouder, hoe modischer…

Als je vele uren, dagen in je modezaak doorbrengt, modebladen , modesites bekijkt en modeblogs bestudeert, modebeurzen bezoekt, dan ben je toch verbaast over jezelf …verbaast over je blinde vlekken, verbaast dat het kwartje niet eerder gevallen is!
Want het verschijnsel doet zich natuurlijk al lange tijd voor, sluipt als het ware naar binnen over je eigen winkeldrempel, begint klein maar groeit en groeit tot een aanzwellende groep.
Maar ineens heb je dat eureka-moment, zie je het overduidelijk en is het niet meer te ontkennen: de modische vrouw van nu wordt niet steeds jonger, nee, ze wordt steeds ouder in jaren!

Vrouwen zien er niet alleen steeds langer jong, fris en gezond uit, maar kleden zich ook veel en veel modieuzer dan hun jonge soortgenoot en tonen steeds meer lef op modegebied.
De jonge meiden van nu –sorry meiden! - zien er allemaal hetzelfde uit:
jeans, sneakers, t- shirt, hooggesloten bloesje, een (nep)leren jasje. De generatie daarboven zijn allemaal veel te druk met de combi van werk en gezin om zich bezig te houden met zoiets als mode. Maar de generatie dáár boven is duidelijk geïnteresseerd in esthetiek, cultuur en de uiting daarvan op hun eigen huid : kleding en mode.

Het lijkt wel of we te maken hebben met een omgekeerd generatieconflict.
Waren moeders vroeger tuttig en conservatief in hun kledingkeuze, tegenwoordig gaan ze stijlvol en trendy gekleed en durven ze een mode-experimentje te wagen.
Bij Baloe horen we de vrouwen nog wel eens fluisteren ‘ben ik daar niet te oud voor’. Maar hun ogen gericht op hun eigen spiegelbeeld zeggen iets totaal anders.
Ze hebben maar een héél klein duwtje uit hun comfortzone nodig, om zichzelf wat expressiever te kleden. De gouden generatie vrouwen zijn de inspiratiebronnen en creatievelingen van nu, in tegenstelling tot de jongeren.
Ze durven meer te mixen, hebben aan de bakermat gestaan van verandering en laten zich dat niet ontnemen. En dat zie je dus ook bij Baloe op de winkelvloer: prachtige vrouwen die in de volheid van hun leven staan en hun eigen schat aan kledingervaring combineren met nieuwe mode-uitdagingen in de Baloe collectie.

Hoeven we bij Baloe alleen nog maar te zorgen voor een collectie die alle verwachtingen overtreft en een gezellige en gastvrije ambiance…… :-)

Back to the basic: Lingerie van Syl Design!

Absoluut onmisbaar onder je nieuwe voorjaarsoutfit is een lingerieset met de enige juiste pasvorm voor grote buste en omvang; Syl design. Vergaap je aan het zeer feminin setje vervaardigd met brussels kant of ons ‘all-time favorite’ model met extra bandjes voor een verleidelijke uitstraling in vele, vele kleuren. Nieuw is ook een beautiful black lingerieset in supersoft materiaal voorzien van velourprint.

« Naar overzicht