De Verleiders van Baloe Big Size Fashion

Je kent ze misschien al jaren, of liep ze kort geleden tegen het lijf toen ze je behulpzaam waren bij Baloe op de winkelvloer: de style-coaches van Baloe die ik met gepaste trots aan je mag voorstellen. Zij staan voor kennis op het gebied van kleuren- en stylingadvies én gastvrijheid. Het zijn stuk voor stuk geweldige vrouwen in hun vak. Dat is mijn mening maar belangrijker is hoe jij daarover denkt…

Dus kom langs om dat zelf te ervaren en ik hoor graag je mening.

Julia

Julia

“We streven allemaal naar hetzelfde: mode verkopen aan tevreden klanten, die graag terugkomen. Omgaan met klanten is een feestje! Ik luister naar ze en geef ze graag een passend modeadvies. Wanneer ik klanten dankbaar weg zie gaan en vol verwachting terug zie komen is mijn missie geslaagd. Het schept een band en geeft vertrouwen.”

Kenmerken Julia: ondernemend, professioneel, geduldig en gevoel voor humor.

"Wanneer ik klanten dankbaar weg zie gaan en vol verwachting terug zie komen is mijn missie geslaagd!

 

Maria

Maria

“Oprechte interesse tonen, luisteren naar de wensen van de klant en adviseren bij de kledingkeuze maken mijn vak dynamisch. Mijn doel is om iedere vrouw bewust te laten zijn van haar uitstraling en daar begeleid ik graag bij. Helemaal blij word ik van de allernieuwste mode die bij Baloe in de winkel hangt en waar een vrouw met echte rondingen haar keuze kan maken.”
                                         
Kenmerken Maria: hartelijk, vriendelijk, behulpzaam, denkt met de klant mee, kundig en oog voor detail.

"Mijn doel is om iedere vrouw bewust te laten zijn van haar uitstraling. Als onze klanten blij de winkel uitgaan, is mijn dag geslaagd!"
 

Ingrid

Ingrid

"Verkopen is een Vak. Bij Baloe zijn we oprecht en deskundig. Daarnaast word ik enorm blij van MODE, die ieder seizoen weer verandert qua kleur, stof en modellering. Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te adviseren in hun keuze van de mooie mode. Combineren is my middle name. Mede dankzij mijn jarenlange werkervaring en opleidingen in kleuren- en figuuranalyse durf ik de uitdaging aan, om onze klanten op hun allermooist te maken. Ik ben een creatieve duizendpoot en ben dan ook verantwoordelijk voor alles wat met etaleren te maken heeft. Ik weet uit eigen ervaring dat een volle vrouw prachtig gekleed kan gaan.”

Kenmerken Ingrid: vakvrouw, creatief, vrolijk en energiek. 

"Ik weet uit eigen ervaring dat een volle vrouw prachtig gekleed kan gaan!"

Marjolein

marjolein

“Sinds kort maak ik deel uit van het Baloe-Styling Team. Ik ga met enorm veel plezier naar m’n werk bij Baloe. Ik geniet ervan dat ik middels mijn kijk op stijl en mode vrouwen mag adviseren bij hun kledingkeuze. Als ik bij een klant zie dat de kleding een goede pasvorm heeft en daardoor lekker zit en het beste in haar naar voren haalt, dan weet ik als ‘ervaringsdeskundige’, dat het goed is. 

Kenmerken Marjolein: altijd goedlachs en een groot gevoel voor gezelligheid.

"Als ik bij een klant zie dat de kleding een goede pasvorm heeft en daardoor lekker zit én het beste in haar naar voren haalt, weet ik dat het goed is!"