Klantenservice

Baloe Big Size Fashion
Oude Ebbingestraat 42
9712 HL Groningen
Routebeschrijving

 

Telefoonnummer: 050 - 313 56 57
E-mailadres: info@baloebigsizefashion.nl
Kvk.: 02038018
BTW: 0958.23.578.B01
Banknummer: NL46ABNA0558788408.

Garantie / Klachten

Het spijt ons dat een artikel of onze service niet aan je verwachting voldoet. Je kunt je klacht doorgeven aan onze klantenservice. We overleggen na ontvangst hiervan hoe we samen tot een oplossing kunnen komen. Vaak kunnen we dit binnen 1 tot 2 dagen oplossen. In enkele gevallen kan dit iets langer duren.

Je hebt tot 14 dagen om de geleverde artikelen te controleren op de juistheid van levering en eventuele defecten. Na deze periode is de koop definitief.

Vanaf het moment dat je de levering hebt ontvangen heb je garantie op de kleding. Deze garantie geldt voor fabricagefouten die bij normaal gebruik tot problemen leiden. Slijtage bij normaal gebruik, verkleuring bij veelvuldig wassen en bijv. losrakende steentjes en kraaltjes zijn uitgesloten van de garantie.

Betalen en verzenden

Alle getoonde prijzen op onze website zijn incl. 21% BTW.

Alle betalingsgegevens die worden ingevuld om de betaling te kunnen verrichten worden volledig afgeschermd en zijn voor ons niet zichtbaar.

Na het plaatsen van je bestelling en het invullen van je gegevens wordt je naar het betaalscherm geleidt.

Online betalen:

Als je kiest voor een online betaalmethode is na een juiste verwerking van de betaling deze direct bij ons zichtbaar en wordt de order direct in behandeling genomen. Betalingen per creditcard worden secure afgehandeld via de internetkassa van Ogone.

Wij bieden de volgende online betaalmethodes:

  • iDEAL, online betalen via uw eigen bank
  • Overschijven naar ons IBAN rekening nummer.

Afhalen in onze winkel: na betaling via een van bovenstaande methoden worden de artikelen gereserveerd en kunnen de volgende dag worden afgehaald.

Orderbevestiging per e-mail:

Elke afgeronde bestelling wordt per email bevestigd met een orderbevestiging. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres zoals tijdens de bestelling is opgegeven. Deze bevestiging geeft aan dat wij de order hebben ontvangen. Het is dus geen betalingsbewijs.

Verzending en verzendkosten:

Bij Baloe Big Size Fashion worden alle producten gratis verzonden.

Dit geldt voor alleen voor orders binnen Nederland. Voor tarieven naar andere landen kun je voor het bestellen contact opnemen via onze klantenservice.