Lingerie bij Baloe

Een mooie nieuwe outfit vraagt om goede, mooie lingerie als basis. Een passende bh heeft een enorme impact op je verschijning, houding en zelfs zelfvertrouwen. En of je nu een grote omvang- of cupmaat hebt,het is belangrijk dat je een bh draagt die prettig zit. Dan wil je natuurlijk wel lingerie waar je mee voor de dag kunt komen!

Syl Design

Syl Design

Sexy of gewoon lekker comfortabel en het liefst nog betaalbaar ook: lingerie van het Nederlandse merk Syl Design! Verkrijgbaar in de cupmaten B tot K en van omvangsmaat 75 tot 110. Voor wie het lingeriemerk SYL Design nog niet kent, is het belangrijk om te weten dat de cupmaten van Syl veelal 1 maat groter uitvalt dan die van andere merken.

Hoe weet ik of mijn BH de juiste maat heeft?

De perfecte pasvorm bepalen doe je als volgt:

 1. Trek de BH op de juist manier aan.
  Dit doe je door voorover te buigen en je borsten goed binnen de cups te scheppen. Sluit je bh op je rug op de buitenste haakjes. Leg je borsten goed in de cups en schudt even met je schouders.
   
 2. Breng de bandjes op de juiste maat.
  Schuif de bandjes over de schouders en dan net sluitend over je armen in te korten. Schuif de bandjes weer op je schouders. Steek je armen boven het hoofd om te kijken of de borsten niet onder de bh uitkomen. Doe je armen weer naar beneden en buig nogmaals voorover en kom overeind.
   
 3. Bekijk het geheel nu in de spiegel.
  Als de bh op de rug omhoog gaat, is de omvang te groot. Kijk of het borstweefsel goed in de cups past. Let erop dat er geen bobbels langs de cupranden ontstaan. Is dit wel het geval dan is de cup te klein.

Waar moet ik op letten tijdens het dragen van een BH?

 • Sluit de bh niet op je buik aan de voorkant; door het draaien kunnen de beugels breken
 • Draag onder witte kleding in verband met doorschijnen een huid-, ivoor- of roodkleurige bh
 • Stel de bandjes van de bh bij voordat je deze aantrekt. Door het wassen kunnen deze verschuiven

Hoe kan ik mijn bh-maat opmeten?

Bij het bepalen van je bh-maat is de omvangsmaat de belangrijkste maat. Met een meetlint meet je de onderwijdte van je borstkas net onder je borsten. Bedenk dat elke centimeter verschil al een andere bh-maat geeft. Onderstaande tabel geeft dus een richtlijn, niet meer, niet minder. Bij het doorpassen van een bh kun je zien of de bh-maat daadwerkelijk de juiste is. Belangrijk is dat je de omvangsmaat niet zelf neemt maar door een ander laat doen. Meet niet te strak en met je lijf in een ontspannen toestand.

Omvang in centimeters en bijbehorende maat:


76-81                75

82-86                80

87-91                85

92-96                90

97-103               95

104-109              100

110-115              105

116-121              110

Hoe bepaal ik mijn cupmaat?

Advies geven op papier over de cupmaat is ontzettend moeilijk. Neem je huidige cupmaat als uitgangspunt als deze goed past, en neem dan een cupmaat kleiner als je huidige cupmaat, omdat de cupmaten van Syl groot uitvallen in vergelijking met de meeste andere merken.

Wil je een Syl bh in de webshop bestellen, maar ben je niet zeker van je maat?

Neem dan contact op voor een persoonlijk advies per telefoon of per mail, of kom langs in de winkel. 050-3135657 of info@baloebigsizefashion.nl

En nu ben je klaar om een mooie Syl Design-bh uit te kiezen! Ga naar de webshop